Green Hours nu cedeaza, Green Hours se extinde! Cautati Green Hours 2!

Va anuntam cu placere ca incepand cu 15 decembrie, deschidem oficial, cu spectacolul “Confesiunile unui caine”, spatiul artistic si cultural independent, Green Hours 2.

 

Situat pe terasa acoperita a bazinului de inot si polo Dinamo, din incinta complexului sportiv cu acelasi nume, Green Hours 2 va incerca crearea in București a (inca) unei zone de producere, prezentare si diseminare a muzicii si a teatrului contemporan, a artelor vii, indraznete, in miscare.

Asa cum publicul bucurestean a fost obisnuit la sediul din Calea Victoriei 120, vor putea fi urmarite aici, pe o latura a bazinului din Șos. Stefan cel Mare, intr-o ambianta inedita, chiar insolita – perfecta deci pentru spiritul Green Hours – spectacole de teatru, concerte de jazz, world music, muzica alternativa si/sau electronica, lansari de carte, expozitii …si nu numai…

Bineințeles, veti regasi in Green Hours 2 stilul boem pe care il cunoasteti, inclusiv servicii de bar prietenoase, interferate cu discount-uri artistice.

Dupa circa sase luni de la atacul initiat de o “caracatita” din zona restauratiei bucurestene, va comunicam ca barul Green Hours din Calea Victoriei 120, care in 18 ani de existenta a initiat o zona a artelor si a culturii independente, isi suspenda activitatea pentru public in perioada sarbatorilor de iarna.
Spatiul din Calea Victoriei ramane in continuare la dispozitia artistilor in aceasta perioada, avand loc in acest moment repetitii pentru doua premiere care vor iesi la inceputul anului.

 

Uzurparea de catre societatea Green Fusion (si a celui care sta in spatele ei) a activitatii de bar din spatiul din Calea Victoriei 120, ne-a dus la dificultați foarte mari, in special legate de plata chiriei si a cheltuielilor administrative.

Lupta pentru prezervarea si continuarea spiritului Green Hours, in opozitie cu rapacitatea pseudo-mafiotilor continua insa si avem incredere ca prin mijloace legale vom stopa abuzurile si ilegalitatile in forta la care suntem supusi.

Asadar, sambata 15 decembrie, prieteni si public Green Hours, va asteptam cu drag la deschiderea noului spatiu, cu spectacolul “Confesiunile unui caine”!

Iar duminica 16 decembrie, va asteptam in mod special in ambele locatii: public de teatru – la Green Hours din Calea Victoriei pentru spectacolul “Le salon des enfants terribles” care va avea loc de la ora 21.00 in salonul de la parterul cladirii & public de jazz – in Green Hours 2 (Șos. Ștefan cel Mare), tot de la ora 21.00, la concertul: “Aleea Cosmonautilor (anii ’60)” cu Nadia Trohin (voce), Mircea Tiberian (pian) & Catalin Milea (saxofon), carora li se vor alatura studenți de la Conservator – se lasa probabil cu primul jam session din Green Hours 2!


De asemenea, urmariți programele noastre viitoare: spectacolele mai vechi si mai noi ale Teatrului LUNI, concertele si bineinyeles, evenimentele de Craciun si Revelion pe www.greenhours.ro & pe conturile noastre de Facebook: www.facebook.com/green.hours

Green Hours merge mai departe!

Va multumim pentru atentie si pentru sprijin,
echipa Green Hours

14 dec. 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *