Lansare JAZZ.RO!

Dragi prieteni, parteneri, artisti, iubitori de jazz, curiosi si pasionati,

 

Suntem foarte mandri ca dupa mai bine de un an de munca lansam site-ul JAZZ.RO. Am gandit acest site ca pe o platforma care sa promoveze jazz-ul european in Romania, si in special proiectele muzicale si de educatie JAZZ.RO. Am realizat un ghid JAZZ.RO pentru jazzul global – incluzand festivaluri de jazz de pe tot continentul european, publicatii si organizatii internationale dedicate genului de muzica iubit, cat si cele mai interesante case de discuri din jurul lumii.

 

In acelasi timp ne dorim sa promovam artistii romani atat la noi in tara, cat si global, iar unul din primii pasi este realizarea unui dictionar cu artistii de jazz din Romania. Iar pentru iubitorii de muzica de la noi v-am recomandat festivalurile de jazz din tara, locurile in care puteti asculta jazz, precum si magazinele in care va puteti achiziona CD-uri. Nu suntem decat la inceputul acestei liste, asa ca asteptam cu interes sugestii si recomandari pe adresa de mail office@jazz.ro

 

Mai mult, am dedicat un spatiu pe site strict pentru artisti, unde pot vinde si cumpara instrumente, dar si publica anunturi despre trupe sau concerte. Speram sa va fie util!

 

Nu in ultimul rand, pe acest blog am invitat persoane dragi atat noua cat si jazz-ului sa publice editoriale, interviuri si eseuri despre jazz si nu numai. In acelasi timp, noi va vom tine la curent cu ultimele noutati in materie de concerte, festivaluri si lansari!

 

Ca incheiere, nu putem decat sa va uram navigare placuta si ce mod mai frumos de a sarbatori aceasta lansare decat sa ne vedem la concertul Jack DeJohnette Group de pe 1 octombrie!

 

Cu prietenie,
echipa JAZZ.RO

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *